Clinics

Scholen

Voor scholen is het mogelijk een verzorgde boksclinic van ruim 5 kwartier te volgen, welke gegeven wordt door een bokstrainer. Het kan een gymles of een “buitenles” bij slecht weer vervangen. Enkele scholen die dit jaarlijks doen zijn:

Scala College, Groen Hart Lyceum, Wereld Wijzer groep 7 en 8, ROC Mijdrecht

Bedrijven

Voor bedrijven kan dit een een “team uitje” zijn. Er kan iets gedronken worden aan de bar en tevens kan er een clinic verzorgd worden door een bokstrainer. Deze clinic is voor bedrijven iets speciaals; bij een bedrijfs ‘boksdag’ kan het item zijn “heb vertrouwen in je collega”. Dit gaat op in de sport door elkaar niet te raken, maar binnen een bedrijf moet er ook sprake zijn van onderling vertrouwen. Tevens is het een sport die zowel fysiek als mentaal erg zwaar is, maar ook ontzettend leuk. Na afloop zullen mensen anders aan kijken tegen deze sport. Het is weer eens iets anders dan bijvoorbeeld vlotten bouwen, of paintballen. Enkele bedrijven die dit hebben gedaan:

Gemeente Alphen aan den Rijn, KLM Ticket Office, KLM Cargo, Politie Noord-Holland, Avery Dennison

Verenigingen

Voor de meeste sport verengingen is hun “eigen” sport vanzelfsprekend voor de sporters. Voor de sporters is het een uitdaging om eens een andere sport te doen, andere krachten te meten en te kijken hoe men er conditioneel voor staat. Zeker voor de “buitensport” is het ideaal om in de winter iets aan je conditie te doen of om bij te houden. Enkele verenigingen die dit hebben gedaan:

Handbalvereniging, Voetbalvereniging Alphense Boys, ARC, ESTO Bodegraven, AVV SDZ

Voor meer info neem dan contact met ons op!